Start-up virksomhed

Startup-virksomheder etableret for under 2 år siden (etableret som ApS eller A/S) og med en omsætning i de seneste 12 kalendermåneder under 3 Mio DKK tilbydes gratis hjælp til at finde deres første eksterne bestyrelsesmedlem eller en sparringspartner/et advisory board-medlem.

Baseret på et teams-møde afdækker vi i fællesskab virksomhedens behov for eksterne kompetencer og vurderer om det giver bedst mening med et advisory board-medlem eller etableringen af en bestyrelse. Ofte giver det bedst mening med et eller flere advisory board medlemmer i en tidsbegrænset periode til at løse helt konkrete udfordringer for startup-virksomheder.

Indenfor 15 arbejdsdage fremsender vi  u/b CV på 3 potentielle kandidater, når det drejer om det første eksterne bestyrelsesmedlem/advisory board-medlem til virksomheden.

Virksomheden tager selv kontakt til kandidaterne og afholder selv samtalerne med kandidaterne samt foretager det endelige valg.

Bestyrelseskontrakt

Vi tilbyder u/b vores standard kontraktskabelon for bestyrelses/advisory board-aftaler.

Tillæg ud over standardpakken

Vi tilbyder hjælp til at gennemføre rekrutteringsprocessen (samtaledag på teams eller fysisk møde) mod særskilt betaling for denne ydelse efter nærmere aftale.

Assistance til at udfærdige/forhandle bestyrelsesaftale/advisory board-aftale kan tilkøbes efter nærmere aftale.